فاجعه ی میانمار آزمون جدید دولتهای اسلامی و ملتهای مسلمان است!

محمدیان: فاجعه ی میانمار آزمون جدید دولتهای اسلامی و ملتهای مسلمان است.

نور خبر: اعلام همبستگی و همدردی نمازگزاران مسجد نور با مردم مسلمان میانمار با ابراز انزجار از سازمان های بین المللی حقوق بشر و دیده بان صلح و سکوت دبیرکل سازمان ملل همراه شد.
محی الدین محمدیان تشتت و عدم یکپارچگی دولتهای اسلامی را منشاء بروز چنین حوادث و فجایع خواند و تأکید کرد، در این سده ی اخیر در پی غفلت عامه ی مسلمانان و وابستگی دولتها به اجانب، اسلام و مسلمین گرفتار قتل وغارت منابع ملی و از دست دادن سرزمین های خود و روی کار آمدن عناصر وابسته شده اند. فاجعه ی اشغال فلسطین یک زخم کهنه بر پیکر مسلمانان است که هنوز التیام نیافته است. ولی به جای آنکه دولتها و ملتها برای آزادی قدس قبله ی اول مسلمین متحد بشوند، قارونهای نفتی منابع تجدیدناپذیر و انرژی ارزان را در اختیار دشمنان اسلام قرار داده و با پول آن زرادخانه های جنگی را انباشته از سلاحی می کنند که به جای بهره برداری در میدان جهاد اسلامی، با آن دست به کشتار مسلمانان در یمن، بحرین، عراق، لبنان، سوریه، افغانستان و لبنان و لیبی می زنند. امروز مردم مسلمان میانمار و قومیت روهینگیای که تماما مسلمان هستند و جمعیت آنها بالغ بر هشت میلیون نفر تخمین زده می شود، علاوه بر آنکه گرفتار یک تبعیض نژادی هستنذ و آنها نمی توانند به اسم مسلمان مدرسه و دانشگاه بروند و یا استخدام ادارات دولتی شوند و حتی بدون اخذ مجوز نمی توانند ازدواج کنند و برای اخذ مجوز باید مالیات و عوارض سنگین پرداخت کنند و اگر ازدواج کردند، حق ندارند بیش از دو فرزند داشته باشند و صدها تنگنای دیگر، امروز علاوه بر این ها گرفتار کشتار سنگین با چراغ سبز حکومت مرگزی و قدرتهای بزرگ، توسط بوداییان افراطی شده اند.
قتل و غارت و سربریدن و یا ترک وطن و فرار از میان انبوه موانع و خطرات برای رسیدن به صفر مرزی بنگلادش که آنجا نیز با مقابله مرزبانان بنگلادش و عدم امکانات اسکان در کمپ های پناهندگان و کمبود امکانات تغذیه و بهداشت و درمان مواجه هستند.
محمدیان ضمن ابراز همدردی با این مظلومان، خواستار محکومیت این جنایتها از سوی مجامع بین المللی و شخصیت های صاحب نفوذ جهانی و دولت های اسلامی شدند و از همه ی مسلمانان برای کمک و مددرسانی دعوت نمود.
استاد محمدیان با یادآوری فرمایش نبوی صلی الله علیه و آله مبنی بر اینکه هر کس فریاد استغاثه ی مسلمانی را بشنود و اجابت نکند، مسلمان نیست و این آزمون جدیدی برای دولتها و ملتهای مسلمان است.

منبع خبر:

تاریخ خبر: 
پنجشنبه, 23 شهريور, 1396

نظرات

اگر دقت کنید حتما دست امریکایی ها و صهیونیستها در این ماجرای فاجعه آمیز وجود دارد.

به گزارش فارس، اتحادیه جمهوری میانمار کشوری است در آسیای جنوب شرقی. میانمار از شمال شرقی با چین، از شرق با لائوس، از جنوب شرقی با تایلند، از غرب با بنگلادش و از شمال غربی با هند مرز مشترک دارد و از جنوب غربی با خلیج بنگال و از جنوب با دریای آندامان محصور است.

میانمار با مساحت 678500 کیلومتر مربع دومین کشور بزرگ آسیای جنوب شرقی است. این کشور 1900 کیلوتر مرز آبی دارد. سه رشته کوه اصلی در میانمار وجود دارد که هر سه از شمال (هیمالیا) به جنوب کشیده شده‌اند.

نقشه میانمار

در سال 1824 برمه توسط بریتانیا اشغال و ضمیمه حکومت هند، مستعمره بریتانیا شد. در سال 1937 بریتانیا برمه را به همراه منطقه "آراکان" که اکنون به آن راخین نیز می‌‎گویند، مستعمره ای جدا از حکومت هند خواند و آن را برمه بریتانیا نام نهاد. تا اینکه در سال 1948 بریتانیا اجازه داد تا برمه استقلال یابد و از آن زمان به میانمار تغییر نام یافت.

نظامیان پس از کودتای سال 1962 توسط ژنرال "نِ وین" که منجر به سرنگونی دولت غیرنظامی نخست‌وزیر "او نو" شد حاکمیت را در این کشور به دست گرفتند. از آن زمان رهبری میانمار تحت کنترل رهبر نظامی درآمد. این شرایط تا سال 2011 ادامه داشت، زمانی که شورا به دنبال انتخابات سال 2010 منحل شد مراسم تحلیف ریاست جمهوری دولت غیرنظامی برگزار شد.

میانمار طبق آخرین آمار بدست آمده در سال 2005 از جمعیتی بالغ بر 40 میلیون نفر برخوردار است.

ورود اسلام به میانمار

تاریخ گسترش اسلام در میانمار به قرن اول هجرى برمى‏گردد. بعد از ظهور اسلام و گرایش اعراب و ایرانیان به اسلام، دریانوردان عرب و ایرانى مسافرت‏هاى دریایى خود را به طریق قبل‏ادامه مى‏دادند و در مسیر خود همچنین دست‏به تبلیغ و دعوت مردم‏به اسلام مى‏زدند.

بعدها بازرگانان مسلمان از مسیرهاى زمینى که از منطقه غربى ‏میانمار و ایالت آراکان این کشور مى‏گذشت ‏به مناطق غربى چین سفرمى‏کردند. بسیارى از این افراد در منطقه حاصلخیز و مستعد ساحلى‏ آراکان، اقامت کردند و اولین مناطق مسلمان نشین را ایجاد کردند.

تاجران چینى در نوشته‏هاى خود از مناطق ایرانى‏نشین‏ در مرزهاى بین میانمار و یونن (ایالتى در جنوب غربى چین) در قرن‏سوم میلادى یاد کرده‏اند.

خشونت علیه مسلمانان

دولت ژنرال ن وین‏ پس از روی کار آمدن در 1962 رفتن مسلمانان ‏به حج را ممنوع اعلام کرد تا آنکه در 1980 پس از گذشت 18 سال به‏ هفتاد نفر از مسلمانان اجازه داده شد، جهت انجام فرایض حج ‏به ‏مکه مشرف شوند و متعاقب آن عده‏اى از مسلمانان نیز جهت ‏شرکت در کنفرانسهاى مختلف اسلامى اعزام شدند.

نشریه انگلیسى «ساندى تایمز» در گزارشى از جنایات هولناک‏ چکمه‏پوشان میانمارى خاطرنشان مى‏کند، نظامیان این کشور مردم‏ مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار داده، زنان را در جلو چشم ‏دیگران مورد تجاوز قرار مى‏دهند، مردان را مصلوب مى‏سازند و به ‏قتل مى‏رسانند.

براساس گزارش این روزنامه، هرروز شمار زیادى از مسلمانان فرارى با سرگذشتى هولناک و داستانهاى تکان دهنده‏اى از فشارهاى نظامیان میانمارى خود را به‏ اردوگاه‌هاى مرزى که در آنها غذا به اندازه کافى یافت نمى‏شود و انواع بیماری‌ها رواج دارد مى‏رسانند.

براساس این گزارش، گفته ‏مى‏شود که نظامیان قصد دارند بودایى‌ها را به ایالت آراکان‏، در غرب میانمار که در گذشته مسلمان نشین بوده است، گسیل‏دارند.

70 درصد جمعیت 40 میلیونى میانمار بودایى هستند.

هرچند در گذشته نظامیان میانمارى سایر اقلیت‌هاى قومى را نیز مورد آزار و اذیت قرار داده‏اند، از جمله در مورد تایلندى‏ها، خشونت ‏بسیارى روا داشته‏اند، لیکن رفتارشان با مسلمانان‏ بسیار خشونت بارتر از رفتار با سایرین بوده است.

خشونت‌های جدید علیه مسلمانان میانمار در ایالت راخین بعد از کشته شدن 11 مسلمان بیگناه توسط ارتش این کشور در ماه مه 2012 و حمله یک گروه بودائیان به اتوبوس حامل مسلمانان و کشته شدن یک بودائی در پاسخ به این حمله آغاز شد.

به دنبال آغاز درگیری‌ها درغرب میانمار، بودایی‌ها با حمله به مناطق مسلمان‌نشین بیش از 2000 منزل مسکونی متعلق به مسلمانان را به آتش کشیدند و بیش از یک صد هزار نفر را آواره و بی خانمان کردند.

اغلب آوارگان مسلمان به مرزهای میانمار و بنگلادش پناه بردند و اکنون در شرایط بسیار اسف باری به سر می‌برند. آنها نیاز به غذا دارند و به علت بارش باران‌های موسمی و نداشتن سرپناه سلامت و زندگی آنها در خطر است.

این درحالیست که دولت میانمار با تامل نیروهای امنیتی خود را در منطقه افزایش داد و بعد از یک هفته در ایالت راخین وضعیت فوق العاده اعلام کرد.

این خشونت‌ها درحالی ادامه دارد که رئیس جمهور میانمار هفته گذشته اعلام کرد که مسلمانان شهروند میانمار نیستند.

"تین سین"، رئیس‌جمهور میانمار جمعیت 800 هزار نفری مسلمان روهینگیا در این کشور را قومیتی خارجی دانست و گفت: مسلمانان یا باید در اردوگاه‌های آوارگان متمرکز یا اخراج شوند.

"آنگ سان سوچی" رهبر مخالفان دولت میانمار نیز که به تازگی از حبس خانگی آزاد شده است و اخیرا در یک تور اروپایی با اغلب رهبران اتحادیه اروپا دیدار و گفتگو داشته و همچنین مورد تمجید بسیاری از همین رهبران به خاطر ژست‌های حقوق بشری خود قرار گرفته نیز تاکنون هیچ موضع‌گیری و اظهار نظری درباره کشتار فجیع مسلمانان به دست هم کیشان خود نکرده است و حتی اعلام کرده است که این افراد میانماری نیستند.

این درحالیست که پخش تصاویر کشتار مسلمانان میانمار به دست بودائیان طی روزهای اخیر که به طرز مشکوکی از جانب رسانه‌های جریان اصلی جهان نادیده گرفته شده است لزوم توجه جدی و همت کشورها و سازمان‌های اسلامی برای حمایت از مسلمانان فراموش شده میانماری را می‌طلبد.
به نقل از خبرگزاری فارس

برای مقابله با حمله به مسلمانان و جهان اسلام، تشکیل سپاه اسلام و یا سپاه محمد صلی الله علیه و آله یک ضرورت است ،چیزی شبیه ناتو و یا ورشو سابق

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.