حجة الإسلام والمسلمین محمد محمدی اشتهاردی

....تکلیف کردند درباره ی حضرت حجة الإسلام والمسلمین ، زنده یاد آقای محمدی اشتهاردی سخن بگویم. البته من عرض کردم، توفیق زیارت ایشان از نزدیک، بسیار اندک بوده است. یکی دو نوبت به همراه سرور عزیز مان حجة الإسلام و المسلمین آقای قرائتی برای عیادت ایشان رفته بودم. اما آشنایی با آثار قلمی ایشان شاید به جهت سنی طولانی مدت بوده است.
یادم می آید سالهای ٥٤-٥٣ زمانی که کلاس اول - دوم راهنمایی بودم و تقریباً به مطالعه ی جدی رو کرده بودم و به عنوان یک طلبه و دانش آموز دوره ی راهنمایی می فهمیدم کتاب چگونه خوانده می شود و چه طور باید کتاب را خواند؛ آن زمان از جمله کتابهایی که می خواندم و دنبالش مى رفتم و جستجو مى کردم، کتابهای " انتشارات نسل جوان" قم بود.
شاید اوائل زیارت از قم ، وقتی روبروی قبرستان شیخان در " انتشارات علامه" دنبال کتاب می گشتم ، کتاب "سیره و زندگی بلال حبشی" نوشته ی آقای محمدی اشتهاردی، جلب توجه کرد. اولین کتابی بود که از ایشان خواندم. بعدها کتابهای متعددی از ایشان خواندم و تورق کردم و دیدم.
عمده ویژگی این بزرگوار را در این دیدم که نیاز نسل هم زمان خود را شناخته بودند و می خواستند به آن نیازها پاسخ بدهند، و گمانشان بر این بود که سخنرانی کردن، منبر رفتن و تبلیغ کردن شفاهی، به تنهایی کفایت نمی کند.
آثار قلمی اش، برکات خود را برای نسل ها جاری کرد و باقیات صالحاتی از ایشان مانده است، هر چند که همه ی این دویست عنوان کتابی که ذکر کردند، شاید امروز در دسترس ما نیست. داستان هایی درباره ی نهج البلاغه نوشتند که خیلی زیباست. به دوستان جوان تر توصیه می کنم حتماً مطالعه بکنند.( کتاب حبیب ٤ ویژه ی ششمین دوره صفحه ی ١٢٣-١٢٤)

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.