دومین نشست منشور اقامه نماز در مدارس استان البرز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، دومین نشست منشور اقامه نماز در مدارس استان البرز با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدیان مشاور ستاد اقامه نماز در امور برنامه ریزی و نماز نسل نو، عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، ولی پوری معاون استاندار، حجت الاسلام والمسلمین مرادی مدیرستاد اقامه نماز، حجرگشت مدیرکل آموزش و پرورش، شریفی مدیرکل ارشاد اسلامی، معاونین و روسای ادارات و نواحی آموزش و پرورش استان، دبیران نماز شهرستانها، مدیران مدارس، معاونین پرورشی و ائمه جماعات در سالن همایش های کانون شهید فهمیده مورخ بیست و چهارم آبان ماه برگزار شد.
در ابتدای این نشست با قرائت چند از کلام الله مجید، حجت الاسلام والمسلمین مرادی ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: این نشست که در قالب همایش و به صورت کارگاههای آموزشی برگزار می گردد، دومین برنامه ستاد اقامه نماز استان پیرامون تحقق منشور اقامه نماز در مدارس می باشد.
مرادی بیان : مدیران مدارس، مربیان پرورشی و ائمه جماعت در مدارس باید توجه داشته باشند که دانشآموزان مانند نهالی هستند که با آموزههای شما رشد و پرورش پیدا میکنند.
وی افزود: این آموزش فقط نباید به درس و مشق و ارتقای دانش علمی دانش آموزان خلاصه شود و تربیت و تعالی روحی آنها نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و قاعدتاً به هر میزان که مسئولان و مربیان مدارس دغدغه تربیتی دانشآموزان را داشته باشند به همان میزان برنامههای مدارس نیز بر این اساس طرحریزی میشود.
مدیرستاد در ادامه توضیح داد: دانشآموزان در این سن و سال به رفتار معلمان و مسئولان مدارس بسیار دقت دارند و آنها را الگوی خود قرار می دهند پس باید طوری رفتار کنید که دانشآموزان با نگاه به منش و عمکرد شما تربیت شوند و رشد پیدا کنند.
مرادی اظهار کرد: اگر مدارس با همه مسائل و دغدغههایی که دارند بستر مناسبی را برای رشد روحی و معرفتی دانشآموزان فراهم کنند اتفاقات خوبی در جامعه رقم میخورد و سلامت معنوی جامعه تضمین میشود.
در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین محمدیان اظهار کرد: نماز یک پیام الهی است که انبیای الهی آن را به ما ابلاغ کردند. پیامی که در زندگی همه انبیای الهی متبلور شده است.
وی با تأکید براینکه نماز معنای زندگی انسان است و حیات بدون نماز حیات طیبه نیست، گفت: برای ترویج فرهنگ نماز در جامعه باید نکاتی رعایت شود. دعوت به نماز صبوری و حوصله میخواهد و ائمه جماعت مدارس باید به این نکته توجه کنند.
این مسئول بیان کرد: امیدواریم همه معلمان، مسئولان مدارس و ائمه جماعت مدارس که با دانشآموزان در ارتباط هستند به عنوان منادیان نماز به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
محمدیان در ادامه با اشاره به اینکه علم وقتی معنا پیدا میکند که به آدمی رفعت و رحمت ببخشد و اگر این مهم بدون ارتباط معنوی با خداوند متعال باشد چندان اثرگذار نخواهد بود، گفت: ائمه جماعات که در مدارس اقامه نماز می کنند باید توجه داشته باشند که در قالب نماز مطالب ارزشمند معنوی به دانشآموزان منتقل میشود.
وی تصریح کرد: ائمه جماعت مدارس باید تلاش کنند تا به بهترین وجه ممکن حقیقت و پیام نماز را به دانشآموزان انتقال دهند و فراموش نکنند که زمانی موفق به انتقال پیام میشوند که خود پیام را به درستی بشناسند وعامل و مومن به این پیام باشند.
مشاور برنامهریزی و نماز نسل نو ستاد اقامه نماز کشور گفت: اگر کسی به پیامی که منتقل میکند ایمان نداشته باشد موفق نمیشود. پیامبران اولین کسانی بودند که به آنچه میگفتند عمل میکردند لذا اگر میخواهیم در جامعه افراد مومن تربیت کنیم باید خود عامل به گفتارمان باشیم.
وی ادامه داد: همچنین باید در این مسیر به درستی مخاطبان خود را بشناسیم و به اندازه ظرفیت فکری آنها پیش برود. ائمه جماعت مدارس باید توجه کنند که مثالها و آموزهها متناسب با سن دانشآموزان باشد. آنها باید رسانههای مناسب برای انتقال پیام را هم بشناسند و در قالب اردو، نمایش، گفتوگو، کتاب و … این پیام را منتقل کنند.
این مسئول تصریح کرد: ائمه جماعت در نهایت برای اطمینان از آموزشهای ارائه شده باید به مسئله ارزشیابی نیز توجه کند و بازخوردهای لازم را در جهت اطمینان از اینکه دانشآموزان مطالب را به درستی درک کرده و فهمیدهاند بگیرند.
محمدیان گفت: برای گرفتن این بازخورد باید به دانشآموزان اجازه بیان بدهید، متکلم وحده نباشید و حتی اظهارات بیربط را بشنوید و صبوری کنید تا به نتیجه درست برسید.
- 160 مرتبه بازدید
نظر دهید