وزارت آموزش و پرورش برای اجرایی کردن سند آموزش و پرورش تلاش می کند
محی الدین بهرام محمدیان در مورد مهمترین اقدامات انجام شده در وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته گفت: در آموزش و پرورش اقدامات زیادی در حال گفتوگو برای اجرایی کردن است که یکی از مهمترین آنها طرح اجرایی کردن سند آموزش و پرورش می باشد. وی افزود این طرح که از دولت قبل آغاز شده بود برای دستیابی به چشم انداز ۲۰ ساله تدوین شده است و در این دولت با عظم راسخ تر و فعال تر عملیاتی شده است.
وی در ادامه گفت: سال تحصیلی ۹۲-۹۳ به پایان رسید و در آغاز سال تحصیلی ۹۳-۹۴ هستیم.ما در این دولت در پی برنامه ریزی درسی توانستیم در پایه سوم و هفتم و همچنین تولید محتوای چهارم و هشتم که در دوره متوسطه ما است برنامه جدیدی را داشته باشیم.
محمدیان درباره کتابهای درسی و بسته های آموزشی گفت: وزارت آموزش و پرورش به جز کتابهای درسی جدید بسته های آموزشی تولید کرده است تا دانش آموزان با رسانه های متنوع آموزشی آشنا شوند و در جریان این فرآیند، آموزش و تربیت اتفاق بیفتد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: هزار و صد و پنجاه نوع کتاب درسی داریم که در پایه های چهارم و هشتم این کتابها تألیف جدید هستند و امسال برای معلمان دوره های جدید آموزشی داشتیم که با تأثیرگذاری برتسهیل در روش های تدریس معلمان کمک کنیم. وی به مجلات کمک آموزشی رشد اشاره داشت و گفت: امسال مجلات رشد تیراژ بالاتری پیدا کرده است و در حال حاضر دو ویژه نامه مشخص و معین برای پایه چهارم و هشتم تهیه شده است.
وی در ادامه در مورد طرحی صحبت کرد که قرار است از امسال دانش آموزان را در کار و پیشروی در حوزه فن آوری یاری دهد وی در خصوص این طرح اظهار کرد: در این طرح با عرضه یک میلیون و دویست هزار رایانه به دانش آموزان سعی در حضور آنها در فعالیتهای جدیدی داریم و قصد داریم با این به دانش آموز کمک کنمی دست به فن آوری بزند و به صورت تعاملی با شبکه ملی مدارس ایران ارتباط برقرار کند.این طرح برای دانش آموزان پایه هشتم است که نشان می دهد چقدر با رایانه آشنایی دارند.
محمدیان در خصوص زمان اجرایی شدن این طرح فناورانه گفت: تلاش برای اجرایی شدن در سال جاری تحصیلی است اما اگر هم امسال نتوانیم این طرح را به طور جامع عملی کنیم تلاش می کنیم در سال آینده پوشش کاملی را راه اندازی کنیم تا در همه جای کشور این فن آوری در دسترس باشد.
محی الدین بهرام محمدیان در پایان گفتوگو از چالش هایی وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته اینچنین سخن گفت: در طی اجرایی کردن امور با مواردی مواجه بودیم که ایجاد مشکل می کرد و شدت و سرعت انجام کار را می گرفت و در بعضی کارها مشکلات اقتصادی برای اجرایی شدن داشتیم. وی افزود در بخشی از کارها توجیه علمی و عملی وجود دارد و باید به صورت تحقیق در فرآیندی همگرایی شود و ساماندهی صورت بگیرد. از نیروی انسانی بهتر و مناسب تر استفاده شود که به خاطر مشکلات دست نیافتنی شد.
او ارتقاءکیفیت در سال تحصیلی جدید را مهم دانست و گفت سیاست ها و برنامه ریزی هایی وجود دارد که آموزش ها امسال با کیفیت بالاتری در مدارس انجام گیرد.
وی افزود برخی از کارها در آموزش و پرورش شتاب زده صورت گرفته است که بر روی آنها مطالعه و آسیب شناسی شده است. اما یک بسته حمایتی تهیه شده که این بسته تدوین شده تا بتوانیم چه در سیاست گذاری ها و چه در تحلیل اجرا بیشتر بهره مند شویم. محمدیان گفت شوراهای آموزش و پرورش فعال تر شدند و این بحث در کانون توجه استانداری ها قرار گرفته است و در استان ها هم شوراها فعال تر شدند و به عبارت دیگر دستگاه های آموزش و پرورش به عنوان بخش فرهنگی و تربیتی عمل می کنند.
- 2362 مرتبه بازدید
نظر دهید