قدردانی از مناظره روشنگرانه جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حامد کاشانی

⁨ ⁨ ⁨ کسانی که مرزبانان عقیده و سنگربانان ایمان و مبلغان رسالات الهی هستند، سزاوار سپاس و سلام‌اند. از باب قدردانی و شکر گزاری به نعمت وجود عالمان آشنا به مقتضیات زمان و مکان از جناب حجت‌الاسلام اقای حامد کاشانی دامت افاضاته ، ا صمیمانه تشکر می‌کنم. البته و صدالبته شاکر اصلی خداوند متعال است . انّه شاکرً‌ٌ علیمٌ

استاد دکتر محی الدین محمدیان امام مسجد نور طی یادداشتی از مناظره روشنگرانه جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حامد کاشانی قدر دانی کرد. متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهربن و اللعن علی اعدائهم و منکر فضائلهم اجمعین
برادر گرانقدر جناب حجت‌الاسلام حامد کاشانی دامت افاضاته
سلام علیکم و رحمت الله
درود و سلام خاضعانه‌ی من تقدیم پرفیض و تعهد زمان‌شناسی غیرتمندانه‌ی شما باد.
گوشه‌هایی از مناظره ی جناب عالی را با مدعی دیدم، از صبر و متانت و درایت و روایت شناسی شما حظ و بهره بردم. یاد مناظرات بزرگانی از فقهاء و علمای شیعه افتادم.
اجرتان با خداوند متعال.انه شاکر و علیکم
ارادتمند محی الدین محمدیان

نظرات

خداوند همه مدافعان حریم اهل بیت را حافظ باشد و آنها را به دست حضرت زهرا سلام‌الله علیها پاداش عنایت کند.

مناظره جناب استاد حامد کاشانی نشان داد ،منطق و سواد بر هوچیگری غلبه دارد. انهایی که برای شهرت دنیا و خود نشان دادن سر هر سفره‌ای می نشینند عبرت بگیرند که هرکس با علی و آل علی در افتاد بر افتاد.

استاد ! انکار آفتاب حقیقت کار خفاش است.
حجت الاسلام کاشانی نشان داد حتی با روشن کردن یک شمع میتوان شب پره ها را فراری داد.
خداوند پاداش خیر عنایت کند.

محراب و منبر میدان مبارزه با کج‌ اندیشی و کجروی‌هاست ، ما در این ساحت سربازان امام زمان علیه السلام را تنها نمی‌گذاریم.
آنام زهرایه آند اولسون سنی تک قویماروخ هرگز
درود بر استاد حامد کاشانی
درود بر حاج شیخ محی‌‌الدین

سلام و احترام
از حمایت و تقدیر شما از اقدام عالمانه و مسؤولانه جناب حجت‌ الاسلام حامد کاشانی تشکر می‌کنم. باید همه بدانند که تشکیک در شهادت حضرت زهراء سلام الله علیها پروژه وهابی است و سالهاست آنها با هزینه ها و پولهایی که خرج می‌کنند این پروژه را با شکلهای مختلف در لبنان و عراق و ایران وپاکستان میخواهند پیش ببرند. شاید در میان مورخان در جزییات حادثه اختلاف نظر باشد ولی اصل حادثه دردناک هجوم به خانه ایشان کمتر مخالفی در میان مورخان اهل سنت دارد.
اما انچه در بیانات شیخ سلیمانی ظهور یافت نوعی تجرب لجام گسیخته و هتاکانه بود که باید جواب دندان شکن می‌شنید اما فضاحت این مرد وقتی اشکار شد که ادعا کرد اگر مورخان هم نوشته باشند من قبول ندارم!
یعتی ایشان دستور دارد که چنین بگوید و خلاف ان را ولو با سند معتبر نمی‌پذیرد و یا اجازه ندارد بپذیرد!!

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.