استاد مهدی آذر یزدی

بسم الله الرحمن الرحیم
هیجدهم تیر ماه١٣٨٨ مردی با ٨٨سال عمر و نزدیک٨٠ سال کار و تلاش از میان ما رخت بربست و به جهان ابدی چشم باز نمود. او را از سال هزار و سیصد و پنجاه و چهار با قصه هایش می شناختم.قصه هایی خوبی که می خواست از بچه های هم نسل من بچه های خوب تربیت کند و از کتابهای کهن برای ما داستانهای تازه و قصه های نو،بگوید.همو که امروز به چهارمین سال درگذشت او نزدیک می شویم.
استاد مهدی آذر یزدی، که خواننده ی کتابهایش امروز به میان سالی و یا شاید به کهن سالی رسیده اند.بسیار دوست می داشتم،امروز متولیان دستگاه های فرهنگی و سازمانها و نهادهایی که عهده دار بسط و گسترش فرهنگ و ادبیات هستند،برای او مجلس برگزار کنند.و بیش از همه ناشرانی که بارها کتاب هایش را چاپ و منتشر کرده اند و از آن نفع مادی ومعنوی برده اند،یاد او را در تقویم کاری خود بنگارند و در سالگرد رفتنش ،یادی از او و آثارش بکنند تا ضد فرهنگهای وابسته به بیگانه،یاد در و گوهرهای نادره ی ما را به خود نبندند.
استاد مهدی آذر یزدی،همانکه در خانه ی پدر از مادر بزرگ قرآن آموخت، در کهن سالی در سال ١٣٧٩ عنوان خادم القران برازنده ی او شد و رهبر انقلاب اسلامی در سفر یزد از سبک نگارش جذاب و محتوای خوب نوشته های استاد یاد کرد و یاد آور شد که کتاب هایش را برای فرزندان خود و فامیل می خریده است.
یاد کرد آن جلسه ی رهبر انقلاب از استاد آذر یزدی و قرار گرفتن صندلی وی در کنار صندلی مقام معظم رهبری،درس قدر شناسی ویژه و ارزشمند از یک تلاشگرشایسته در عرصه ی علم و فرهنگ و أدب بود.امید آنکه دیگر مسئولان عرصه ی فرهنگ در این درس آموزی نمره ی تک نیاورند .در آستانه ی سالگردآن فقید سعید،جهت شادی روحش با قرائت فاتحه ادای احترام می کنیم از درگاه خداوندی رحمت وغفران الهی برایشان مسألت می کنیم. تیر ماه ١٣٩٢ محی الدین بهرام محمدیان

نظرات

از این که از یک نویسنده ی خدمتگذار و پرکار ی که فرزند ندارد یاد او را گرامی بدارد تجلیل کردید از شما سپاسگزاری می کنم.حیدر داوری

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.