اقناع ذهنی، آرام شدن قلب انسان و اصلاح شدن عمل را از شاخص های کار فرهنگی است+ویدئو

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام والمسلمین محی الدین بهرام محمدیان مشاور ستاد اقامه نماز در امور برنامه ریزی و نسل نو، در جمع کارشناسان فرهنگی و روابط عمومی ستاد، سخنانی پیرامون نحوه اجرای آموزشی و راهکاری تثبیت برنامه های فرهنگی ایراد کرد.
حجت الاسلام محمدیان با اشاره به روایات، لازمه تضمین اجرا شدن کار فرهنگی، شناخت وضعیت موجود و وضعیت فکری و اجتماعی، شناسایی نقاط ضعف و قوت، کاستی ها و آسیب ها می باشد.
مشاور ستاد اقامه نماز در امور برنامه ریزی و نسل نو، شناخت اولویت ها را در این مسیر ضروری عنوان کرد و افزود: از مهمترین اولویت های کار آموزشی و فرهنگی، نسل نو هستند که نسبت به آموزش کودکان و نوجوانان باید سبقت گرفت.
وی در ادامه تصریح کرد: فرزندان را برای فردا تربیت کنید تا در آینده حس مسئولیت پذیری در آنها شکوفا شود و با پدیده های جدید آشنا شوند.
محمدیان استفاده از روشها و مدلهای آموزشی نوین را ضروری خواند و گفت: بعضی از روشها نیازمند بازنگری دارد و این تغییر در بنیان و اسکلت آن باید نمایان باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: نتیجه مطلوب زمانی دیده خواهد شد که شناخت ویژگی های نسل نو و شناخت کامل مخاطب هدف در گروه های سنی مختلف حاصل شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان در پایان، اقناع ذهنی، آرام شدن قلب انسان و اصلاح شدن عمل را از شاخص های کار فرهنگی عنوان کرد و گفت: در کار فرهنگی باید به نحوی عمل شود که مخاطب خودش کار خود را انجام دهد و تولید کننده باشد.
- 618 مرتبه بازدید
نظرات
کاربر مهمان
17 آبان, 1401 - 19:10
لینک مستقیم
وظیفه پژوهشگاه ها چیست؟
چرا مسوولان فرهنگی ارزیابی دقیق از وضعیت موجود نمی کنند.پژوهشگاه های اجتماعی ،فذهنگی چه وظیفه ای دارند؟
نظر دهید