حقوق معلمان را تأدیه کنید و از تقصیر و قصور خود عذر خواهی کنید!

بسم الله الرحمن الرحیم
خبر تجمع جمعی از معلمان عزیز در شهرهای مختلف در مقابل ادارات کل سازمان برنامه و بودجه و برخی از ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و همچنین اجتماع گروهی از آنان در مقابل مجلس شورای اسلامی بعد از هفته بزرگداشت مقام معلم از چند جهت موجب تأثر خاطر همه علاقه مندان نظام تعلیم و تربیت گردید.

۱- تکرار وعده ها و امروز و فردا کردن در تسویه معوقات معلمان به ویژه همکاران حق التدریس از سوی مقامات ارشد موجب بدبینی و عدم اعتماد به مدیران دستگاه را فراهم ساخته است. این موضوع برای معلمان که با صداقت و دلسوزی انجام وظیفه می کنند، قابل پذیرش نیست.
۲- اعمال تبعیض در بین کارکنان دولت و شانه خالی کردن از پذیرش مسؤولیت آسیب های روانی و مخدوش سازی منزلت اجتماعی معلمان بواسطه ی تأخیر و انباشت مشکلات فرهنگیان اعم از شاغلان و بازنشستگان موجب آسیب دیدن کیفیت آموزشی و تربیتی در مدارس شده است.
۳- سوء استفاده ی برخی عناصر فرصت طلب از مطالبات و دل نگرانی های معلمان و برخورد نامناسب با معلمان تجمع کننده بر دامنه ی تأثر و ناراحتی افزوده است.
اما پرسش اساسی این است: چه کسانی با اهمال کاری و یا از روی عمد موجب شده اند تا با تراکم مطالبات و تأخیر در پرداخت ها و اصلاح فرایندها و بهبود روشها، معلمان به جای حضور با آرامش خاطر در کلاسهای تدریس ناچار به بیرون آمدن و اعتراض در خیابان بشوند؟!
آیا مقصران تأدیه ی حقوق معلمان و سازمان دهندگان چنین تجمعاتی در شرایط سیاسی کشور آن هم بعد از هفته ی معلم و حضور پر معنای مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان هدف خاصی را دنبال نمی کنند؟!
آیا برخورد نامناسب و نسنجیده با اعتراض و تجمع معلمان اقدام در راستای اهداف مغرضانه ی بدخواهان نظام نیست؟!
باید همه اعتراف کنیم حق معلم فراتر از این است که برای دریافت حقوق مسلم خود
منتظر بماند و با مسؤولیت نشناسی بعضی، برای احقاق حق خود به مقامات اداری و سیاسی مراجعه نماید!
آنچه حق است این است که مقامات به ویژه دولتمردان با ادب و احترام ویژه از تقصیر و قصور خود عذرخواهی کنند و نسبت به جبران مافات با تدبیر و برنامه ریزی در اسرع وقت اقدام نمایند و در این چند روز اخیر نسبت به معلمانی که حرمت شکنی شده است اعاده ی حیثیت شود.
و ما ارید الا الاصلاح
۱۳۹۷/۲/۲۱
محی الدین محمدیان

نظرات

جناب محمدیان
با کمال احترام آیا در دوره مسؤولیت وزارتی نیز موضعی می گرفتید؟

با سلام و احترام
علیرغم اینکه در بعضی موضع گیریهای صنفی و یا تشکل های صنفی سیاست نفوذ کرده و حتی برخی در موضع گیریهای خود مصالح ملی را رعایت نمی کنند، هیچگاه معتقد به برخورد امنیتی در نهاد تعلیم وتربیت نبود ه ام و شاهد این مطلب رابطه ی سازنده در سازمان پژوهش بود. برخی نامه ها و ملاقاتهای حضوری با مسؤلان ذیربط در جهت رفع گرفتاری و حل مشکلات قضایی و حراستی آنان بوده است.

استاد عزیز
آیا به نظر شما نباید با تجمع غیرقانونی برخورد شود؟! باید معلمان قانون گرایی را به نسل آینده یاد دهند ، نه اینکه خودشان قانون شکنی کنند!!

با سلام و احترام
یقینا ً کار خلاف قانون از هر کس سر زند خلاف است ، اما شما دوست عزیز توجه کنید که عوامل محرک و مسبب وضعیت پیش آمده چه کسانی هستند؟ خداوند دوست ندارد کسی به بدی صدای خود بلند کند مگر از کسی که مورد ستم واقع شده است، آیا تصدیق نمی کنید با وعده های غیر واقع ما روی اعصاب معلم راه می رویم و این نوعی وادار کردن او به اعتراض است؟
البته معتقدم تامین کنندگان نظم و امنیت عمومی باید متوجه شوند که رکن اصلی امنیت همین معلم معترض است اورا باید در استیفاء حقوقش از راه های قانونی کمک کرد تا فرصت طلب ها از آب گل آلود ماهی نگیرند .
معلم که چوب و چماق و قداره ندارد که به سوی او هجوم بیاورند.سلاح معلم قلم و کتاب و دفتر است و احترام اینها واجب است.

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.