دروس کار و فناوری و تفکر و پژوهش آغازی بر اجرای فراگیر برنامه درسی ملی است

"دروس کار و فناوری" و "تفکر و پژوهش" از حوزه‌های یادگیری جدید پیش‌بینی شده در برنامه درسی ملی است که برای اولین بار در پایه ششم ابتدایی به‌صورت مستقل ارائه خواهد شد. البته این دو حوزه یادگیری در دیگر پایه‌های ابتدایی که با برنامه درسی ملی همسوسازی آن‌ها شروع شده است، به‌صورت تلفیقی ارائه می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، دکتر بهرام محمدیان معاون وزیر و رئیس این سازمان با اشاره به دروس کار و فناوری و تفکر و پژوهش تاکید کرد: این دو حوزه یادگیری گامی در جهت شکوفایی فطرت با تاکید بر ارتقاء تفکر و عمل از عناصر پنجگانه است که می‌تواند دانش‌آموزان را با استفاده از توان تفکر، از درک کشف پدیده‌ها و رویدادها به عنوان آیات الهی و تجلی فاعلیت خداوند در آفرینش برخوردار سازد و با آموزش حداقل یک مهارت مفید از سنین کودکی آنان را برای تامین معاش حلال و توانایی تامین زندگی خود و اداره خانواده آماده کند.
حجةالاسلام و المسلمین دکتر محمدیان در بازدید از محل برگزاری دوره‌های آموزشی مدرسان کار و فناوری در دانشکده فنی و حرفه‌ای شریعتی از مدرسان اعزامی درخواست کرد با ارائه روش‌های مناسب تدریس در طول سال تحصیلی نیز از معلمان در کلاس درس، پشتیبانی علمی و مهارتی کنند.

نظر دهید

Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.