اجرایی شدن نظریه تعلیم و تربیت اسلامی در مدارس

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش کشور بیان داشت: برای نخستین بار در تاریخ آموزش و پرورش، واژه‌هایی مقدس چون «حیات طیبه و شکوفایی فطرت» وارد چرخه آموزشی شده‌اند که رساندن انسان به کمال و قرب الهی را هدف قرار داده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان با بیان اینکه «ما فطرت را ممیز حیات انسانی می‌دانیم»، اضافه کرد : حیات انسانی با 5 عنصر تفکر، ایمان، علم، عمل و اخلاق در 4 عرصه ارتباط با خود، ارتباط با خلق(دیگران)، ارتباط با خلقت(آفرینش) و ارتباط با خالق(خداوند متعال) تعریف شده است که این تعریف به جمهوری اسلامی ایران اختصاص دارد و پایه تعلیم و تربیت ما قرار گرفته است.

معاون پژوهشی وزیر در ادامه تصریح کرد: معتقدیم استفاده از تفکر و اندیشه دیگران «آری» ولی کپی برداری «هرگز»؛ زیرا دین مبین اسلام متناسب با فطرت انسان‌هاست و سرشار از رهنمودهای سازنده‌ای است که اگر درست اجرا شود دنیا گلستان می‌شود.

تاریخ خبر: 
شنبه, 7 تير, 1393

نظرات

جناب محمدیان با تمام احترامی که برای شخص جنابعالی به عنوان یک استاد متفکر و خبره در عرصه تعلیم و تربیت قائلم ولی نمی توانم بپذیرم که آموزش و پرورش در وضع فعلی حرکت تحولی را ادامه می دهد . آموزش و پرورش در چنبره خود ساخته مدیران بی رمق و از کار افتاده و کم تحرک ، گرفتار روزمرگی از نوع انفعالی است. هنر این مدیران معیوب نشان دادن گذشته و فرافکنی و تشکیل حلقه رفقاست. پیشنهاد می کنم برای آموزش و پرورش فکری دوباره کنید.

Pages

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.