حوزه یادگیری آداب و مهارت‌های زندگی، بستر آموختن و به‌کار‌بستن سبک زندگی ایرانی و اسلامی است

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی:
حوزه یادگیری آداب و مهارت‌های زندگی، بستر آموختن و به‌کار‌بستن سبک زندگی ایرانی و اسلامی است
دکتر محمدیان، معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، ضمن بیان اهمیت آموزش مهارت‌های زندگی یادآوری کرد: سبک زندگی، یک امر مستمر و همیشگی در دورة حیات انسان است و ازاین‌رو نمی‌توان با آن به‌صورت مقطعی و یا شعاری برخورد کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، دکتر محمدیان تأکید کرد: برای آنکه سبک زندگی ایرانی و اسلامی، که نمونه‌ای از حیات طیبة انسانی است، محقق شود، باید ادب و مهارت زندگی مبتنی بر این مبانی را به‌صورت تدریجی و مستمر از دوران نونهالی به کودکان و دانش‌آموزان آموخت و آنها را در به‌کار‌بستن و تجربه کردن این سبک از زندگی همراهی کرد. سبک زندگی اسلامی و ایرانی به رشد و اعتلای شخصیت انسانی، رضایتمندی از زیستن و معنادار کردن حیات مادی و معنوی می‌انجامد.
دکتر محمدیان افزود: آموزش‌های مدرسه‌ای آداب و مهارت‌های زندگی در دورة ابتدایی به‌صورت تلفیقی و در دورة متوسطه به‌صورت درس مستقل ارائه خواهد شد. وی تأکید کرد: در سایر حوزه‌های یادگیری نیز ضرورت دارد موضوع چگونگی زندگی مورد توجه باشد و سایر آموزش‌ها و دروس نیز دانش‌آموزان را برای خوب زندگی کردن و در کنار هم زندگی کردن آماده کنند؛ جوهرة این در کنار هم زندگی کردن باید حیات طیبه باشد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، آداب و مهارت‌های زندگی و خانواده را به‌عنوان یکی از دروس دورة جدید متوسطه معرفی کرد.

نظرات

استاد محمدیان چه منابعی برای مطالعه بیشتر در این زمینه با مبانی اسلامی معرفی می كنند؟

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.