تسلیت درگذشت مرحوم آیةالله سید جمال الدین موسوی رضوان الله علیه

بسم الله الرحمن الرحیم
اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمة لا یسدّهاشیئ
رحلت عالم ربانی حضرت آیةالله دکتر سید جمال الدین سیادت موسوی رضوان الله علیه ضایعه ی بزرگ برای جامعه ی روحانیت و ساحت علم و تقواست.

آن مرحوم چهره ای درخشان در عرصه ی خدمات علمی، دینی و خدمات فرهنگی و اجتماعی بود که بی ادعا و بی منّت به تکلیف خود عمل می کرد.
مرحوم آیةالله دکتر موسوی پرورش یافته ی حوزه ی با قوّت اصفهان و حوزه دیر پای و مقدس نجف اشرف و به ثمر نشسته ی حوزه ی سترگ قم بود که حضور اساتید بزرگی همچون آیات عظام خویی و حکیم و علامه ی صافی را درک کرده بود و با بزرگانی همچون شهیدین آیةالله سید محمدباقر صدر و دکتر بهشتی مصاحبت و مباحثه داشته است.
آن بزرگوار با احداث و تأسیس مسجد و حوزه ی علمیه ی حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام و تأمین زمین مدرسه ی دخترانه ی حضرت معصومه سلام الله علیهما در جوار مسجد خدمات شایسته ای را پایه گذاری کرد.
اما بالاتر از همه اهتمام او به تربیت نسل جوان و توجه داشتن به دانشجویان و دانش آموزان و طلاب جوان بود. اینجانب خود از نزدیک سلوک توأم با احترام و پدرانه ی ایشان را با جوانان شاهد بوده ام . اولین آشنایی من با ایشان به سال ۶۲ برمی گردد که در دانشگاه تهران تحصیل می کردم و ساکن خوابگاه امیرآباد بودم. در آن سالهای دانشجویی نزدیکترین مسجدها برای دانشجویان دانشگاه تهران مسجد حضرت امیر (ع) با حضور حضرت آیةالله علوی تهرانی رحمةالله علیه و مسجد نیمه ی کاره ی موسی بن جعفر (ع) با حضور آیةالله دکتر موسوی رضوان الله علیه بود.با این تفاوت که بیشتر مباحث جناب دکتر موسوی پیرامون مسائل اقتصادی و نظام مالی اسلام و نقد اقتصاد سرمایه داری و سوسیالیستی بود و این نوع مباحث نیاز آن روز دانشجویان در مقابل هجمه ی فکری چپ گراها بود. ویژگی دیگر دکتر موسوی آشنایی ایشان به فضای دانشگاه و روحیه ی دانشجویی بود که ارتباط او را با جوانان صمیمی تر می کرد.
اما سالهای بعد در جلسات ائمه ی جماعات و برخی دیگر جلسات و سمینارها انس و آشنایی ما با ایشان بیشتر و لطف ایشان نسبت به این کوچکتر افزونتر شد. در مباحثات فقهی و تفسیری دارای ذهنی روشن بودند و نسبت به مباحث سریع الانتقال و اشراف علمی بالایی داشتند.آثار علمی باقی مانده و مباحثات فقهی ایشان در حوزه علمیه موسی بن جعفر علیهمآلسلام در این سالهای اخیر حکایت از نشاط علمی و علاقه مندی به تربیت جوانان بود.
اینجانب ضمن تسلیت به شاگردان ، بازماندگان و حوزه های علمیه و نمازگزاران مسجد حضرت موسی بن جعفر علیهمآلسلام از درگاه خداوند متعال برای این عالم ربانی رحمت واسعه و همجواری با اجداد طاهرینشان رامسألت می نمایم و برای بازماندگان محترم و بیت مکرم ایشان صبر و اجر درخواست می کنم. انّه سمیعٌ مجیبٌ
دهم صفرالمظفر ۱۴۴۰
محی الدین محمدیان

نظرات

حاج آقای موسوی امام جماعت مسجد موسی بن جعفر مردی مهربان و در خدمت مردم بود و در تبلیغ دین و فرهنگ اسلامی بسیر کوشش می کرد و خداوند رحمت کند این روحانی خدوم و بزرگوار را... آمین

سلام
من از جناب استاد محمدیان صمیمانه تشکر می کنم به خاطر سخنرانی عالمانه ایشان در مراسم ختم جناب آیةالله موسوی ولی درخواست می کنم متن یا صوت سخنرانی حاج آقا را روی سایت بار گذاری کنید• با تشکر

بهترین مردی که من تا به حال دیده ام بودند. ایشان بسیار بسیار خدا دوست بودند حتی وقتی که بیمار شده بودند جز ذکر الحمدالله از زبان ایشان چیز دیگری شنیده نمی شد.

ان روحانی بزرگوار عالمی متبحر درکلیه علوم اسلامی بود مخصوصا ادبیات عرب واینجانب ازایشان بهره ها بردم

Pages

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.