مجلات رشد دانش آموز، محور وحدت اقوام ایرانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدیان اظهار کرد: هدف مجلات رشد که در سطوح مختلف منتشر می شود، ارتقاء دانش و به روزآوری آگاهی مدیران، مشاوران، معلمان، والدین و دانش آموزان در پایه های مختلف است.

به عنوان مثال رشد نوآموز که برای دانش‌آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی منتشر می شود. قصد دارد با مطالب متنوع و انتخاب دقیق واژگان و جملات آسان، عادت مطالعه را در دانش‌آموزان افزایش دهد. همچنین با بیان موضوعات مختلف علمی، اجتماعی، دینی، زیست‌محیطی راه را برای برداشتن گام‌های محکم اولیه آنان هموار نماید.

وی با اشاره به انواع مجلات منتشره، افزود: رشد روشن نوآموز ویژه دانش‌آموزان نابینای دوم و سوم ابتدایی سراسر کشور، رشد دانش‌آموز برای دانش‌آموزان پایه‌های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی، رشد نوجوان برای دوره اول متوسطه و رشد جوان برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه منتشر می شود که همه این مجلات سعی دارند مطالب خود را بر سه محور مهم آموزش، سرگرمی و تزکیه، تهیه و تنظیم و همواره اصل جذابیت را نیز در رویکردهای خود مد نظر داشته باشند.

دکتر محمدیان با اشاره به نقشه ای که در چهارمین شماره رشد نوآموز96 آمده اضافه کرد: یکی از اهداف مهمی که مجلات رشد دنبال می کنند حفظ وحدت اقوام ایرانی، فارغ از دین، زبان و قومیت آنن است که این معنا در قالب داستانی زیبا و جذاب بصورت گفتگوی 2 پسرخاله و بیان خاطرات مسافرت خود به مناطق مختلف کشور به نامهای آریز و آراز است که این نامها نیز از اَرَس اقتباس شده است. مادران آریز و آراز خواهر هستند که یکی از این دو خواهر در آذربایجان و دیگری در کردستان ازدواج کرده و زندگی می کنند. برای سهولت شناسایی اقوام در نقاط مختلف از تصاویربا لباس خاص آن منطقه استفاده شده است. به عنوان مثال در آذربایجان شرقی از لباس ترکی و در استان آذربایجان غربی به دلیل وجود شهرهای کُرد نشین سردشت و مهاباد از لباس کردی استفاده شده است. اما این به آن معنا نیست که در دیگر نقاط کشور پهناور ایران ترک و یا کرد نباشد. هم اکنون در بخش هایی از استان های خراسان شمالی، گلستان و یا کرمانشاه هستند کسانی که به ترکی، کردی و یا بلوچی صحبت می کنند.

معاون پژوهشی وزیر با تشریح اهداف مجلات رشد، اضافه نمود: هدف اصلی ما در این مجلات حفظ وحدت ملی ذیل یک پرچم خوش رنگ و با افتخار ایران است و می خواهد بگوید؛ همه اقوام ایرانی فارغ از دین، زبان، منطقه و قومیت خود «ایرانی» هستند و یک ملت واحده را تشکیل می دهند و به ایرانی بودن خود افتخار می کنند و زبان فارسی نیز محور این اتحاد و همزیستی است.

تاریخ خبر: 
چهارشنبه, 4 بهمن, 1396

نظرات

سلام حاج آقا دکتر محمدیان به حرف آدمای بیسواد و تنگ نظر که برای جلب رأی به جای مصالح ملی به خاطر یه دستمال بازاری را به اتش می کشند توجه نکنید ملت ایران همه ، شیعه و سنی ، ترک و کرد و فارس و بلوچ همه برادرند ، شما از تهمت پان ایرانیسم و ..... اینها نترسید و انشآلله که نمی ترسید ما شعارمان انما المؤمنون اخوة است ، ما با همه ملتهای مسلمان اولا برادریم و همه اقوام ایرانی یکدل و یک صدا ایران و اسلام را میخواهند . در برابر دشمنان ایران و اسلام ، ترک وکرد و کیلک و بلوچ و عرب و فارس و قشقایی و زابلی و ترکمن و خراسانی و سمنانی و لر و عرب و عجم نداریم همه با هم متحدیم و تمام ایران کشور ماست.
زنده باد اسلام ، پاینده باد ایران

آنهایی که دنبال شقه شقه کردن وحدت ملی هستند انگلیسی اند . سیاست همیشگی انگلیس «تفرقه بیانداز و حکومت کن » بوده است و مدرک همین تکه تکه شدن امپراطوری عثمانی و جدا شدن هرات و بحرین و... از ایران است . آنها امروز هم برای ایران و دیگر کشورهای اسلامی نقشه ها دارند باید هوشیار باشیم.

وکیلی که مصلحت موکل خود را نمیداند! بهتر است سکوت کند و اظهار نظر نکند، آذری ها با هوشتر از این حفا هستند. الکی مردم را دو دسته نکنید . به نظر من باید از نویسندگان مجله رشد تشکر کرد.

با سلام.
فکر نکنید ما ترک ها سرمون زیر برفه و هر کاری دلتون خواست می تونید با ما بکنید.!!!!!!
لباس محلی آذربایجان غربی کردیه!!!!!!!
همه چیز ترک ها رو امنیتی کردین. حتی دریاچه ارومیه ما امنیتیه و هیشکی حق نداره در موردش حرف بزنه.
یه روز حساب همه اینها را پس خواهید داد.
می دونم که جرات پخش این مطلب رو ندارید.
اما شماها رو به خدا می سپارم که فقط اون از دست شما برمیاد.

سلام علیکم
برادر عزیز! من ایرانی ام ، من هم آذری ام به زبان ترکی آذری صحبت می کنم شعر می سرایم و می نویسم . ولی فارسی ،زبان ملی ماست و رمز همبستگی ما.
شما به خوبی می دانید :در تبریز و ارومیه وسایر مناطق آذری نشین مثل اردبیل و زنجان و شهرستانهای این استانها علاوه بر لباس رسمی و یا مشابه سایر نقاط کشور ، لباس محلی نیز می پوشند به ویژه در مناطق روستایی و مراسم های خاص.
اما دراستان آذربایجان غربی به ویژه جنوب استان هموطنان کرد نیز هستند که لباس محلی کردی می پوشند.اما نه لباس و نه زبان ما ایرانی ها را از هم جدا نمی کند و همه ی ما گویش و زبان متنوع ایران رنگین کمان را شکل میدهیم و زیر پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی زندگی می کنیم.
درباره ی دریاچه حتما صحبت می کنیم حداقل در همین روز بیست و نهم بهمن امام جمعه ی محترم تبریز در محضر مقام معظم رهبری درباره ی احیاء آن صحبت کرد و در کتابهای درسی حتی درباره علت تغییرات آن مطالب علمی مطرح شده است. و خود من در روز ۳۰ بهمن در سمینار انسان و محیط زیست در اهواز یکی از محورهای صحبتم دریاچه ارومیه و فرایند خشک شدن آن بود.
پس چرا بدون دلیل حرف می زنیم و ایراد اتهام می کنیم.؟!! اما یقینا بدانیم ایجاد تفرقه و خدشه به همبستگی ملی ، گناه نابخشودنی است.
حتما دوباره مجله رشد نوآموز را بخوانید و در تنهایی به وجدان خود مراجعه کنید ببینید آنچه بعضی گفته اند درست است؟!
عزیز قارداشیم ئومودوم وار ایران امک داشلاری هر ائلدن و ئولکدن اولارکن ایسلام دئوریمیلن آزاد شاد و شانلی یاشاسنلار
کند اوشاغی

برادر ترک
از تفرقه بپرهیزیم ما قرن هاست ترک و کرد و حتی آسوری و ارمنی در آذربایجان غربی درکنار هم با صلح و آرامش و احترام زندگی می کنیم . دشمنان می خواهند امنیت در منطقه ما ازبین برود . ما توطئه های اوایل انقلاب در نقده و سردشت و مهاباد و آشوت و قطور یادمان نرفته است.
من معلم هستم در ارومیه بسیار ی از خانواده ها اعم از شیعه و سنی و ترک و کرد با هم فامیل و خویشاوند هستند و با هر دو لباس کردی و آذری و کت و شلوار و لباس اسپورتی و مانتو و شلوار و چادر در مجامع حضور پیدا می کنند.
بعضی ها برای جلب رأی بعضی حرف ها را می زنند در حالی که باید وجهه ی همتشان رفع و حل مشکل مردم مخصوصا جوانها باشد.

نظر دهید

Plain text

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Image CAPTCHA
شناسه امنیتی داخل تصویر را وارد کنید.